A tetőfedésben és annak tulajdonságaiban már másfél évtizedes tapasztalattal rendelkező profi szakemberekkel cégünk 2013 óta áll szórt purhabos hőszigetelésben  ügyfeleink rendelkezésére az ország bármely pontján. Korábbi tapasztalataink a mai napig alapját képezik annak, hogy Önök a legjobb minőségben kapják meg a megrendelt szolgáltatást. Cégünk Magyarországon, az Egyesült Államokban már több mint 30 éve bevált technológiát, a poliuretán szórt habszigetelést alkalmazza. Felvitele nem igényel hosszas előkészületeket, szinte bármilyen felületen (akár cseréptetőn, palatetőn, hullámpala tetőn, cserepeslemezen, bitumenlemezen, szendvicspanelen) megtapad. Száradási ideje csupán néhány perc (lapostető szigetelésénél fél órán belül járható a felület). A purhab könnyen formázható, önmagában színezhető, vakolható, újra festhető. Ellenáll a vegyi anyagoknak (benzin, olaj, enyhe savak, lúgok, nitró alapú oldószerek), nem lép velük kémiai reakcióba és rendkívül jó tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik. E szigetelés segítségével 60%-kal csökkenthető az energiafelhasználás, továbbá kitűnő hangszigetelést érhetünk el, ezáltal jelentősen kevesebb a beszűrődő külső zaj. Nem utolsó sorban pedig óvjuk az épületet a nedvességtől , korróziótól és korhadástól, egyúttal növeljük a fújt habszigeteléssel ellátott ipari, mezőgazdasági és lakossági ingatlanok élettartalmát is.

MIÉRT ELŐNYÖS AZ ÖN SZÁMÁRA, HA A TERMOPUR TECHNOLÓGIÁT VÁLASZTJA?
  • az ország egész területén rendelkezünk referenciákkal
  • ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlatadással állunk rendelkezésére rövid határidővel
  • mert a kivitelezés rendkívül gyors és járulékos költségektől mentes
  • mert teljesen kompakt, illesztési hiányosságoktól mentes hőszigetelő réteg valósítható meg, egész évben jelentősen csökkenthető a fűtés és hűtés költsége
  • mert a hőszigeteléssel egyenletes hőmérsékletet biztosíthatunk, így javul a komfortérzet
  • mert egészségre ártalmatlan szigetelőanyag védi az ingatlanunkat
  • mert csökkenthetők az allergiát és asztmát kiváltó okok mert megakadályozhatjuk mind ipari és mezőgazdasági, mind lakossági ingatlanjainkban a penészedést és gombásodást.

PURHABOS CSODASZER A SZIGETELÉSBEN

Szinte mindenhova pillanatok alatt felvihető, extra tartós megoldást jelent és az eddig nehezen szigetelhető helyeken is alkalmazható a purhab szigetelés, amely kiválthatja a problémás kőzetgyapotot és üveggyapotot. A Termopur által átvett és alkalmazott 30 éves szigeteléstechnológia ideális többek között a kritikus tetőtér és régi házak födémszigetelésére. Megkeresése esetén rövid határidővel, ingyenesen vállaljuk ipari, mezőgazdasági és lakossági ingatlanjának helyszíni felmérését és személyre szabott árajánlatának elkészítését.